La URV organitza un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà

La URV organitza un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà 27/10/2021

L'Àrea de Didàctica de les Ciències Socials i el Grup de Recerca Història, Societat, Política i Cultura des de Catalunya al món (ISOCAC) de la Universitat Rovira i Virgili organitzen un acte de reconeixement al Doctor Antoni Gavaldà: didàctica, història, cooperació i justícia social, qui, a més a més, fou membre del patronat de l'IRMU. 

L'acte es portarà a terme el divendres 26 de novembre de 10.00h a 13.00h a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia al Campus Sescelades (Carretera de Valls, S/N), a Tarragona. 

A les 10.00h començarà l'acte amb la inauguració on se presentaran els diferents blocs de l'acte. 

El primer bloc es portarà a terme a les 10.15h i estarà centrat en la didàctica de les ciències socials, on intervindran: el Dr. Josep M. Pons-Altés (URV), la Dra. Roser Batllori (UdG), la Dra. Pilar Benejam (UAB, doctora honoris causa per la URV), el Dr. Francesc-Xavier Hernàndez (UB), la Sra. Montse Martí (mestra) i la Dra. Montserrat Oller (UAB). 

El primer segon bloc, a les 11.15h, es centrarà en la història i hi intervindran: la Dra. Montserrat Duch (URV), el Dr. Ramon Arnabat (URV), el Dr. Pere Gabriel (UAB) i el Dr. Joan Maria Thomàs (URV). 

Més endavant, a les 12.15h el tercer bloc se centrarà en el ciutadà Gavaldà i hi intervindran: el Sr. Josep Santesmases (president de la CCEPC i vicepresident segon de l'IRMU), el Dr. Jesús Mestre (exdirector de Plecs d'Història Local), el Sr. Xavier Palos (president de la Fundació Roca i Galès), la Dra. Mercè Renom (primera presidenta de la CCEPC), i el Sr. Pep Riera (excoordinador nacional d'Unió de Pagesos). 

Finalment, la cloenda es portarà a terme a les 12.30h i estarà a càrrec del Dr. Antoni Gavaldà

Per assistir a l'acte cal inscripció prèvia per correu electrònic, escrivint el nom i un número de mòbil, a: reconeixement.gavalda@gmail.com 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.