Novetats de les revistes dels centres d’estudis a RACO

Novetats de les revistes dels centres d’estudis a RACO 26/10/2021

A través del conveni signat amb RACO, repositori de revistes científiques en català, l'Institut Ramon Muntaner segueix treballant per tal que el major número de revistes científiques dels centres d'estudis es puguin consultar en obert a través d'aquest repositori.

Com a novetat, ja està disponible la Revista de Estudios Comarcales REC, de l'Instituto de Estudios Comarcales Hoya de Buñol-Chiva. Des de l'any 1996 s'ha mantingut la periodicitat anual, excepte per alguns períodes d'interrupció. Es tracta d'una revista miscel·lània amb articles de continguts relacionats amb els territoris de la comarca valenciana de l'Hoya de Buñol-Chiva. Eventualment la REC acull les actes del congressos comarcals que s'hi han celebrat (l'any 1998 el número 3, l'any 2022 el número 6 i l'any 2017 el número 11). Actualment, es poden consultar un total de 13 números, dels quals els dotze primers estan disponibles a text complet mentre que el número 13 es pot consultar el sumari. Podeu consultar aquesta revista al següent enllaç: https://raco.cat/index.php/IECLAHOYA/ 

A més, gràcies a l'acord de col·laboració entre l'Institut Ramon Muntaner i de les entitats responsables de RACO, el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya, les revistes dels centres d'estudis es poden consultar a text complet en aquest repositori de revistes científiques en català. D'aquesta manera, a partir d'ara trobareu al portal de RACO els següents números de publicacions periòdiques dels centres d'estudis ja presents al repositori:

  • Singladures, del Centre d'Estudis Vilassarencs. Ja està disponible el número 36 a text complet.

  • Gausac, del Grup d'Estudis Locals de Sant Cugat del Vallès. Ja estan disponibles els números 52-53 a text complet. 

  • Estudis de Constantí, de l'Ajuntament de Constantí. Ja està disponible el número 37 a text complet. 

  • Lo Floc, del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Ja estan disponibles els números 224, 225, 226 i 229 a text complet. 

  • Materials del Baix Llobregat, del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Ja està disponible el número 22 a text complet. 

  • Oppidum. Revista Cultural del Solsonès. Ja estan disponibles els números 15 i 16 a text complet i també es poden consultar els sumaris dels números 17 i 18. 

  • Mascançà, del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà. Ja està disponible el número 11 a text complet i també es pot consultar el sumari del número 12. 

  • La Rella, de l'Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó. Ja està disponible el número 33 a text complet. 

  • Quaderns de Vilaniu, de l'Institut d'Estudis Vallencs. Ja estan disponibles els números 73, 74 i 75 a text complet i ja es poden consultar els sumaris dels números 77 i 78.

  • El Sot de l'Aubó, del Centre d'Estudis Canetencs. Ja està disponible el número 76 a text complet. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.