El Grup de Recerques de les Terres de Ponent organitzen una visita guiada a l'exposició "l'Enigma Iber del MAC"

El Grup de Recerques de les Terres de Ponent organitzen una visita guiada a l'exposició "l'Enigma Iber del MAC" 19/10/2021

El Grup de Recerques de les Terres de Ponent, en col·laboració amb el Fòrum Cultural l'Odissea, organitzen una visita guiada a l'exposició "l'Enigma Iber: arqueologia d'una civilització" que es portarà a terme el proper divendres 22 d'octubre a partir de les 16.45 hores al punt de trobada a l'entrada del Museu d'Arqueologia de Catalunya (Passeig de Santa Madrona, 39), a Barcelona. 

La visita guiada anirà a càrrec d'Ignasi Garcés, doctor-professor d'arqueologia de la UB; Miquel Torres, president del Grup de Recerca de les Terres de Ponent; i Antoni Jaquemot, especialista en escriptura ibera. 

Hora prevista de la visita al Museu: 17.00 hores. 

Grup mínim: 15 persones (màxim 25 places). 

Tarifa grup: 4 euros per persona (a pagar el mateix dia de la visita directament a Jaume Cluet - responsable d'entrades). 

La reserva de places s'ha de fer amb antelació a Miquel TorresJaume Cluet mitjançant un correu electrònic a: j.cluet@kulturalia.es o homedelafogonussa@gmail.com, o bé al telèfon: 607848397 (Jaume Cluet) i 629913646 (Miquel Torres). La data límit per a la reserva és el dimecres 20 d'octubre. 

Aquesta activitat s'emmarca dins de l'Assemblea General del GRTP corresponent a l'exercici 2020-2021.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.