El Centre Quim Soler celebra l'anada del Priorat en Persona 2021

El Centre Quim Soler celebra l'anada del Priorat en Persona 2021 14/10/2021

El Centre Quim Soler celebra l'anada de la setena edició del Priorat en Persona 2021 que enguany es porta a terme del 14 al 17 d'octubre de 2021.

Aquesta trobada d'escriptors al Priorat, tanca la primera volta feta pels pobles del Priorat: Siurana, Albarca, la Morera, Torroja i El Molar. 

Des de l'any 2009, s'han portat a terme sets edicions en 12 anys de projecte que trobareu a: http://prioratenpersona.cat/ 

La setena edició inclourà als cinc autors i autores següents: 

  • Míriam Cano, periodista i escriptora. Ha publicat tres poemaris i diversos contes i traduccions. És la co-directora de l'Escola Bloom, on imparteix seminaris de Prosa i lectura i creació poètica. 

  • Núria Garica Quera, escriptora i investigadora en arqueologia lingüística. Ha publicat novel·les, relats curts, relats de viatge i, també, guies excursionistes i reportatges en revistes geogràfiques i de muntanya.

  • Josep Pedrals, poeta i trobador, amb les paraules i el parlar, fa teatre i fa música i ho espargeix. 

  • Llucia Ramis, periodista i escriptora de cròniques setmanals sobre presentacions de llibres, columnes d'opinió, guions i novel·les. 

  • Vicent Usó, escriptor i novel·lista: relats breus, guions, traduccions, crítiques literàries, periodisme cultural... També fa classes al taller d'escriptura de la UNED.

Com sempre, Priorat en Persona comptarà amb cinc adalils, les persones que acompanyen als escriptors i escriptores i els transmeten la terra del Priorat en persona. En aquest context, els cinc adalils d'aquesta edició són: 

  • Albert Blay, adalil d'Albarca. Ha estudiat Comunicació Audiovisual i és director de cinema. Combina la feina en un celler amb diversos projectes que l'uneixen al territori.

  • Maite Grifoll, adalil del Molar. Va marxa del Molar per estudiar Psicologia i després de 40 anys hi tornà a viure. Ha estat mestra de primària a l'escola pública i els últims 30 anys va treballar al barri del Fondo de Sta. Coloma de Gramenet.

  • Jaume Oliver, adalil de Torroja del Priorat. Llicenciat en Història de l'Art. Ha treballat de mestre i de professor. A Torroja el va enamorar el cel i de jubilat fa vida en aquest poble amb unes quantes oliveres i ametllers. Fundador i president de l'Associació Astronòmica de Torroja.

  • Fina Palomar, adalil de la Morera de Montsant. Va néixer a Reus però fa anys que viu a La Morera. Psicòloga i terapeuta familiar. Sempre s'ha involucrat en entitats de caire social i la darrera experiència, des del voluntariat, ha estat entrar a l'ajuntament del poble.

  • Ramon Piqué, adalil de Siurana. Prové del Molí Salvat, situat a la llera del riu Siurana. Fa 30 anys que viu a Siurana. De formació acadèmica és psicòleg-terapeuta. Aquí ha fet feines diverses al camp, a la construcció, de cambrer, etc.

En aquesta edició, es tancarà l'anada amb un vermut de cloenda que també comptarà amb una taula rodona entre els escriptors i escriptores i els adalils. A més, també hi haurà un concert amb el grup Linària i un vermut final obert a tothom. 

Aquest vermut de cloenda es portarà a terme el proper diumenge 17 d'octubre a les 12 hores a El Molar

Podeu seguir totes les notícies del projecte a través de les xarxes socials del Centre Quim Soler: https://linktr.ee/centrequimsoler 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.