L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" arriba a Móra la Nova

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" arriba a Móra la Nova 13/10/2021

L'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" arriba a Móra la Nova i es podrà visitar del 20 d'octubre al 28 de novembre de 2021 a Ateneu Cultural de Móra la Nova (Av. Lluís Companys, núm. 17). 

L'exposició a Móra la Nova s'emmarca dins de l'XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels territoris de parla catalana que es portarà a terme els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2021 a diferents poblacions de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, amb l'objectiu de visibilitzar la tasca que entitats i institucions locals estan fent per salvaguardar i posar en valor la pedra seca a les Terres de l’Ebre.

L'acte d'inauguració es portarà a terme el dimecres 20 d'octubre a les 20 hores

Podeu visitar l'exposició en l'horari de visita: de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. 

L'exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT) i en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de SitgesGrup d'Estudis SitgetansMuseus de SitgesCentre d'Interpretació Malvasia de Sitges i Drac Verd de Sitges

Des del març del 2021 hi ha dues còpies de l'exposició, les quals fan la seva itinerància per tota Catalunya.

Actualment, l'altra còpia es troba a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

A continuació està previst que continuï la seva itinerància per Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i Girona (Gironès).

Durant el 2022 anirà a: Campredó (Baix Ebre), Avinyó (Bages), Olivella (Garraf), Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), La Morera de Montsant (Priorat), Igualada (Anoia), Rellinars (Vallès occidental), Perpinyà (Catalunya nord), Tarragona (Tarragonès), Bellvei (Baix Penedès), Ginestar (Ribera d’Ebre), Bellvís (Pla d’Urgell), Pla de Santa Maria (Alt Camp), Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) i Mura (Bages).

A més, el catàleg ja està publicat i es pot trobar a la venda al següent enllaç: https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Podeu veure tota la informació sobre l'exposició itinerant al següent enllaç: "Tota pedra fa paret: la pedra seca a Catalunya"

Per altra banda, us recordem que teniu l'exposició sencera en format digital penjada al nostre portal: https://www.irmu.org/tota-pedra i trobareu més informació a l'APP de l'IRMU.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.