L'IECAU us convida a la presentació del resultat de la primera Beca Ciutat d'Urgell

L'IECAU us convida a la presentació del resultat de la primera Beca Ciutat d'Urgell 13/10/2021

El dimecres 13 d'octubre a les 20 hores es portarà a terme la presentació del resultat de la primera Beca Ciutat d'Urgell a la Sala Sant Domènec (Carrer de Sant Domènec, 7) de la Seu d'Urgell, en el marc del Cicle Desenterrant el Passat 2021

La beca Ciutat d'Urgell d'estudis històrics fou convocada en la seva primera edició l'any 2019 per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Amb l'objectiu de reforçar la dinàmica de recerca històrica a través de la realització d'un treball de recerca sobre algun aspecte inèdit de la història de la comarca de l'Alt Urgell.

Durant l'acte, l'historiador Jacinto Bonales Cortés presentarà els resultats de l'estudi resultat de la primera beca de recerca històrica Ciutat d'Urgell, sota el títol El mercat de la terra a l'Alt Urgell (segles XVI-XIX).

Aquest acte està organitzat per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L'acte es podrà seguir de forma presencial, amb reserva prèvia a l'enllaç següent: http://agenda.laseu.cat/espaiermengol/, i també serà retransmès en directe, al canal de Youtube de l'Espai Ermengol: https://youtu.be/byjQFWUoVGI


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.