La FAC organitza els "Camins d'Ateneus"

La FAC organitza els "Camins d'Ateneus" 13/10/2021

La delegació de les comarques tarragonines de la Federació d'Ateneus de Catalunya ha organitzat l'activitat "Camins d'Ateneus: Recorregut històric per l'ateneisme de l'Alt Camp i del Baix Penedès". 

L'activitat consistirà en realitzar una ruta pel passat associatiu i els antics espais històrics i ateneístics dels pobles de Vila-rodona, la Bisbal del Penedès i Llorenç del Penedès.

La primera ruta es farà a Vila-rodona el proper dissabte 16 d'octubre, a les 10.30 hores, i el punt de trobada serà al Casal de Vila-rodona (Avinguda d'Enric Benet, 6). La visita acabarà a les 14 hores, aproximadament.

La segona ruta es farà a La Bisbal del Penedès i Llorenç del Penedès el proper dissabte 23 d'octubre, a les 10 hores, i el punt de trobada serà al Centre Municipal de Cultura (Plaça Major, 11), a La Bisbal del Penedès. La visita acabarà a les 14 hores, aproximadament. 

Cada activitat tindrà un preu de 3 €, uns diners que es recolliran el mateix dia de la visita i que aniran destinats a Càritas. 

Després de les visites es farà un dinar per a la gent interessada. El pagament del dinar es farà el mateix dia (15 €).

Tant per fer la visita com per dinar caldrà fer prèviament la inscripció al següent enllaç: https://app.sifac.cat/eq/camins_dateneus__recorregut_historic_per_lateneisme_penedesenc 

Més informació: delegaciotgn@ateneus.cat 

En aquestes activitats també han comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l'Institut d'Estudis Penedesencs i el Centre d'Estudis del Gaià. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.