L'IEP us convida a la projecció del documental "Tota pedra fa paret. La Pedra Seca a Catalunya. Adaptació a vídeo de l'exposició"

L'IEP us convida a la projecció del documental "Tota pedra fa paret. La Pedra Seca a Catalunya. Adaptació a vídeo de l'exposició" 13/10/2021

L'Institut d'Estudis Penedesencs us convida a la projecció del documental "Tota pedra fa paret. La Pedra Seca a Catalunya. Adaptació a vídeo de l'exposició".

Aquest documental es projectarà el proper dijous 14 d'octubre a les 19 hores a l'auditori Tívoli (Plaça del Tívoli, 3, 7), a El Vendrell.

La projecció s'emmarca dins de l'11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic "La mirada de gènere"

El vídeo està realitzat per Dolors García-Martínez, l'any 2021 (33 minuts i 11 segons). 

El projecte d'adaptar l'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya" a un format vídeo va néixer arran la COVID 19 i les dificultats per poder visitar-la presencialment.

Aquest documental pretén facilitar tant la visita virtual com ser eina educativa sobre la pedra seca a Catalunya. Així mateix pot ser utilitzat com material didàctic per facilitar el coneixement del patrimoni en pedra seca existent a Catalunya.

Aquest acte està organitzat per l'Institut d'Estudis Penedesencs, la Direcció General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya i l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial

En conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i l'Ajuntament del Vendrell. 

L'IEP com a membre de l'OPEI programa aquesta mostra que, al seu torn, també s'emmarca dins de les XXIX Jornades d'Estudis Penedesencs, que estan dedicades a "Del paisatge a la gastronomia: l’agricultura, la ramaderia i la pesca a l’àmbit de la vegueria Penedès. (Penedès Històric)".

Trobareu les darreres activitats i notícies de l'IEP a: http://www.iepenedesencs.org/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.