Aquest cap de setmana no us perdeu la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme

Aquest cap de setmana no us perdeu la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme 06/10/2021

Enguany la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme es portarà a terme el dissabte 9 d'octubre de 2021 al Centre Cívic de Santa Susanna (Rambla dels Països Catalans, 2).

Aquesta edició, què s'havia de portar a terme l'any 2020 es va haver d'ajornar degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19. Finalment, l'organització, formada per l'Arxiu Comarcal del MaresmeSSOM Santa Susanna Orígens i Memòria, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i l'Institut Ramon Muntaner van decidir celebrar el proper dissabte 9 d'octubre de 2021 a Santa Susanna la XIV Trobada. 

La Trobada porta per títol "Estiueig i viatgers al Maresme" i se centrarà en l'estudi de l'estiueig i els viatgers al Maresme amb l'objectiu d’analitzar la incidència d'aquests dos fenòmens a la comarca i també posar-los en relació amb territoris propers de llarga tradició, com per exemple la comarca de La Selva.

La catorzena edició té com a centre d'estudis amfitrió SSOM Santa Susanna Orígens i Memòria.

Les comunicacions presentades es publicaran en les actes de la XIV Trobada, i es presentaran l'any següent en la XV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme.

Enguany, el programa està compost per una ponència inaugural a càrrec de Joaquim M. PuigvertNarcís Figueras, més un total de 21 comunicacions i una ponència de clausura a càrrec de Xavier Nubiola

Les conclusions de la trobada aniran a càrrec de M. Carme Jiménez, directora de l'Institut Ramon Muntaner. 

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Adjunt a la notícia trobareu el programa sencer de la trobada. 

Per a més informació: https://ja.cat/oA7lc

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.