L’IRMU contracta dues tècniques de comunicació gràcies al programa de Garantia Juvenil

L’IRMU contracta dues tècniques de comunicació gràcies al programa de Garantia Juvenil 29/09/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) s’ha adherit per cinquè any al programa europeu de Garantia Juvenil i ha contractat dues joves en pràctiques, gràcies a les subvencions atorgades dins d’aquest programa gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Es tracten de Laia Abelló, graduada en comunicació audiovisual i màster en gestió de continguts digitals, i de Teresa Llauradó, graduada en periodisme amb una menció en política i economia i màster en comunicació política i institucional. Totes dues, veïnes de la comarca del Baix Camp, cobriran per un període de 6 mesos i en jornada completa dues places de tècniques de comunicació.

La Garantia Juvenil a Catalunya és un programa europeu cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del SOC i pel Fons Social Europeu 2014-2020, que pretén facilitar l'accés als joves al mercat laboral. Aquest programa està adreçat a les persones desocupades entre 16 i 29 anys, amb títols de grau mitjà, grau superior o universitaris, amb l'objectiu de reduir-hi l'atur juvenil i proporcionar experiències laborals de qualitat.

Fotografia: Laia Abelló i Teresa Llauradó al Mas de la Coixa, seu de l'IRMU. Font: Fons IRMU. 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.