Els Centres d'Estudis i els Ateneus: Sumar per multiplicar

Els Centres d'Estudis i els Ateneus: Sumar per multiplicar 29/09/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC) inicien un projecte en comú per incentivar la col·laboració entre les entitats que conformen les dues federacions: la dels centres d'estudis i la dels Ateneus.

Aquest pla de col·laboració s'activa com una de les primeres accions resultat de la incorporació de la FAC al patronat de l'IRMU. L'objectiu és treballar de manera conjunta per promoure projectes comuns que reforcin la cooperació entre els col·lectius dels centres d'estudis i els ateneus amb l'IRMU com a nexe d'unió i eixupluc.

Es tracta d'una línia estratègica de treball que pretén potenciar la trobada entre centres d'estudis i ateneus en l'àmbit local i comarcal, generar sinergies entre ells, promocionar activitats conjuntes i convertir-se en centres neuràlgics de la cultura en el territori.

Aquesta col·laboració vol ser un punt d'unió, de reconeixement i reforç per a les dues xarxes culturals arrelades àmpliament sobre el territori.

Així doncs, en un plànol més concret, es pretén afavorir la participació, potenciar els arxius de les entitats i el transvasament de coneixement.

Als portals de la CCEPC (www.ccepc.cat), de la FAC (www.ateneus.cat) i de l'IRMU (www.irmu.cat) trobareu la informació que us permetrà iniciar els contactes.

A l'IRMU estem a la vostra disposició, per ajudar-vos a assolir els objectius i projectes que concreteu.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.