Aquest cap de setmana arrenca el “Cicle de Cultura Popular als Ateneus” 2021

Aquest cap de setmana arrenca el “Cicle de Cultura Popular als Ateneus” 2021 29/09/2021

Aquest dissabte 2 d'octubre arrenca el cicle "Cultura Popular als Ateneus" 2021, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

Enguany serà la quarta edició i continuarà amb la seva voluntat per  unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que hi ha a Barcelona.

Del 2 d'octubre al 23 de desembre de 2021, els esbarts, corals, bandes i cobles ompliran onze ateneus de Barcelona amb una trentena d'espectacles programats amb reserva prèvia. 

Enguany les propostes abracen quatre disciplines de la cultura popular: la música de banda, la dansa dels esbarts, la música de cobla i el cant de les corals, tot i que també hi ha actuacions multidisciplinàries.

De fet, per primera vegada el cicle programa actuacions d’entitats de l’àrea metropolitana i de més enllà, amb la presència de grups provinents de Rubí, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Girona i Badalona. Tot plegat, sense oblidar el talent de les associacions i colles locals vingudes del Raval, Sarrià, Sants, les Roquetes, el Gòtic, les Corts, Sant Martí i Sant Andreu, entre d'altres. I, un any més, també s'hi sumen els concerts del cicle de concerts de cobla a Barcelona.

A més, per primera vegada el cicle programa actuacions d’entitats de l’àrea metropolitana i de més enllà. I, un any més, també s’hi sumen els concerts del cicle de concerts de cobla a Barcelona.

Així doncs, el proper dissabte 2 d'octubre tindrà lloc la inauguració del Cicle de Cultura Popular als Ateneus.

Per una banda, a les 20.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol (Carrer de Sant Pere Més Alt, 25) hi haurà la interpretació de la Beat Band de l'Associació Musical Symphocat, que presentarà el seu espectacle Jazz per a tothom.

Per altra banda, a les 21.00 hores al Foment Hortenc (Carrer Alt de Mariner, 15) s'hi podrà gaudir de l'actuació Mama. Cançons de bres en escena del Cor femení Voxalba, un espectacle dramatúrgic basat en cançons de bressol d'arreu del món.

Podeu adquirir les vostres entrades a l'enllaç següent: ENTRADES.

Els ateneus segueixen amb la seva programació habitual. Per assistir a les activitats, caldrà reservar-hi plaça prèviament, mantenir la distància de seguretat, dur mascareta i complir totes les mesures sanitàries establertes.

Podeu consultar tota la programació al document adjunt a la notícia. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.