Us recordem que us podeu inscriure al XII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs

Us recordem que us podeu inscriure al XII Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs 15/09/2021

Us recordem que el XII Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs, sota el títol de "Pobles abandonats i eficiència territorial", es durà a terme al Centre Cívic el Palmàs de Sant Joan de les Abadesses durant els dies 1,2 i 3 d'octubre. L'organització de l'esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de diferents organismes i entitats com: el Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut de Desenvolupament de l'Alt Pirineu i l'Aran, el Centre d'Estudis Ribagorçans, l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, la Societat Andorrana de Ciències, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l’Ajuntament de Ripoll, la Diputació de Girona, l'Institut d'Estudis de Ilerdencs, la Diputació de Lleida, Rec Produccions, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Irla.

La trobada s'emmarcarà en el projecte liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, «Pobles Abandonats. Una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori». Aquest projecte està realitzant un estudi sobre el fenomen de l’abandonament en l’àmbit dels territoris de parla catalana. Com cada edició, els col·loquis volen posar en comú les diferents recerques dels investigadors dels territoris pirinencs.

La Inscripció al col·loqui romandrà oberta fins al dia 27 de setembre de 2021, aquesta es podrà dur a terme mitjançant la pàgina oficial de l'Institut Ramon Muntaner (https://www.irmu.org/projects/transpirinencs).


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.