Darreres setmanes per presentar-se a la VIII Beca de recerca Joan Veny

Darreres setmanes per presentar-se a la VIII Beca de recerca Joan Veny 15/09/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya convoca la VIII edició de la Beca d'Investigació Joan Veny.

La Beca té com a objectiu promoure la recerca i reconèixer els estudis sobre la variació lingüística del català. L'ajut, que va dirigit als investigadors relacionats amb els centres d'estudis, consta d'una dotació de 6.000€. La convocatòria està oberta fins el 30 de setembre.

Els investigadors disposaren de dos anys per a realitzar el treball des del moment de la concessió. Els treballs seran examinats per un jurat integrat pel Sr. Joan Veny i 5 membres de lliure designació per la Direcció General de Política Lingüística, el patronat de l'IRMU, la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, la Xarxa Vives. La directora de l'Institut Ramon Muntaner actua com a secretaria del jurat.

La beca porta el nom de Joan Veny i Clar (Campos, Mallorca, 1932) catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona i un dels lingüistes i dialectòlegs de més prestigi dels Països Catalans. Veny és membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2015) i doctor honoris causa per la Universitat de les Illes Balears.

L'Institut Ramon Muntaner és la Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana, creada el 2003 a Móra la Nova, la seva missió difondre i donar suport a les entitats dedicades a l'estudi de la història i el patrimoni cultural i natural dins de l'àmbit local i comarcal i també ara als ateneus federats.

Consulta les bases de la beca a través del següent enllaç: https://www.irmu.org/download/calls/documents/VIII_BECA_JOAN%20VENY_2021_60d3550495a60.pdf 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.