La FAC us convida a la inauguració del projecte AMEN SAM

La FAC us convida a la inauguració del projecte AMEN SAM 03/09/2021

La Federació d'Ateneus de Catalunya us convida a la inauguració del projecte AMEN SAM que acollirà la Societat Cultural i Esportiva La Lira del barri de Sant Andreu de Barcelona el proper dijous 9 de setembre a les 18 hores. Es tracta d'un cicle sobre la cultura del poble gitano, el qual recorrerà 14 ateneus de diversos municipis catalans des del 9 de setembre fins al 17 de desembre de 2021. 

Aquest projecte comunitari ha estat organitzat per la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) amb la col·laboració e la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació "la Caixa".

L'acte inaugural comptarà amb la visita a l'exposició Porrajmos, el genocidi nazi del poble gitano i l'actuació del grup de rumba Els 4 de la Cera, a més dels parlaments de les autoritats convidades i la invitació a una copa de cava i a bunyols, una recepta típica gitana.

Enllaç al formulari d'inscripcions a l'acte d'inauguració.

Podeu trobar tota la informació sobre tots els projectes i activitats que impulsa la FAC a través del seu web: https://www.ateneus.cat/ 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.