Encara us podeu inscriure a l'agenda de les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Encara us podeu inscriure a l'agenda de les Jornades Europees de Patrimoni 2021 01/09/2021

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural organitza les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb l'objectiu d'apropar el patrimoni monumental de Catalunya a tota la ciutadania. 

Els dies 8, 9 i 10 d’octubre de 2021 tindrà lloc una nova edició de les JEP que enguany celebren 30 anys d'organització ininterrompuda.

Com cada any, us convidem a publicar les vostres activitats a l'agenda en línia que estarà disponible al web de les JEP 2021: patrimoni.gencat.cat/jep2021

Per fer-ho, només caldrà que accediu al formulari amb l'usuari i contrasenya que trobareu a la guia d'estil. Trobareu detallats tots els passos per completar el formulari al videotutorial. Un cop ja estiguin entrades les activitats, l'equip de patrimoni.gencat les revisarà i, en cas que compleixin tots els requisits, les publicarà.

Així doncs, us recordem que la data límit d'inscripció és el divendres 17 de setembre de 2021.

A més, des de l'IRMU hem potenciat els darrers anys la participació dels centres i instituts d'estudis en les Jornades Europees de Patrimoni com una manera de donar a conèixer les entitats, els seus projectes i també la tasca que es fa de divulgació i dinamització envers el patrimoni proper.

Enguany us animem a continuar presentant propostes però us suggerim fer un pas més. Segur que al vostre entorn teniu entitats de caire social o de l'àmbit de la salut que treballen amb persones de diferents col·lectius. Us proposem que en lloc de realitzar una única sortida n'organitzeu dues i que una de les dues la realitzeu en col·laboració amb alguna entitat de proximitat, oferint-los la possibilitat de fer aquesta visita guiada i adaptada a les seves necessitats on podrien participar usuaris d'aquestes institucions o entitats i les seves famílies. Creiem que pot ser una experiència molt enriquidora.

Le dues activitats formarien part del programa general, però des de l'IRMU faríem una difusió conjunta destacant aquelles que es realitzessin en aquest segon format.

Us demanem que a part de fer la inscripció de l'activitat a través del formulari establert per l'Agència de Patrimoni ens feu arribar el títol, descripció breu, persona que fa la visita i entitats implicades per tal de fer-ne una difusió paral·lela. Posar en valor aquesta segona visita organitzada en col·laboració i adreçada al col·lectiu amb qui decidiu cooperar.

Podeu enviar les vostres propostes al correu: carles@irmu.org

Esperem que la proposta que us fem sigui del vostre interès ja que serà una manera més de visibilitzar l'impacte que l'activitat dels centres d'estudis té en el seu entorn proper i també us permetrà aproximar-vos a nous col·lectius amb qui potser es poden explorar opcions de futurs projectes conjunts.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.