Presentem la primera circular del V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània sobre "La festa, el dimoni i el foc"

Presentem la primera circular del V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània sobre "La festa, el dimoni i el foc" 21/07/2021

Aquest 2021, a Mallorca, es portarà a terme el V Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània. Enguany el Simposi se centrarà en la relació que lliga la festa, el dimoni i el foc. El dimoni forma part de moltes celebracions del calendari festiu i la seva figura va associada a l'infern i sobretot al foc. 

El Simposi, organitzat pel Consell Insular de Mallorca i l'Institut Ramon Muntaner, està previst que es dugui a terme els dies 22, 23 i 24 d'octubre de 2021 a Mallorca i que s'estructuri al voltant dels tres àmbits de treball següents:

  1. Àmbit 1. Les identitats del dimoni. Les mil cares del dimoni

  2. Àmbit 2. El dimoni en el seu context. El dimoni en el seu infern

  3. Comunicacions de temàtica lliure 

Si hi voleu presentar una comunicació, cal enviar una proposta a carles@irmu.org abans del 20 de setembre de 2021 amb el títol de la comunicació i un resum d'una pàgina, especificant-ne l'autor i l'àmbit en què s'adscriu. Un cop acceptada la comunicació per part del comitè científic, us indicarem el dia i l'hora de la presentació. L'organització podrà agrupar comunicacions de temàtica molt semblant en format de taula rodona.

Es poden presentar comunicacions a qualsevol dels quatre àmbits del simposi. Les comunicacions hauran de tenir una extensió màxima final de 30.000 caràcters, notes incloses. S'hauran de lliurar corregides ortogràficament i acompanyades d’un resum d'un màxim de 15 línies. S'hi poden incloure un màxim de 5 elements gràfics. El text definitiu es lliurarà passat un mes.

L'assistència al Simposi és lliure, però cal inscripció prèvia a les jornades, abans del 20 d'octubre de 2021. Cal formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a silviabeso@irmu.org amb les vostres dades (nom i cognom, DNI i tipus de quota) o bé a través del formulari que trobareu a la web: https://www.irmu.org/projects/simposiinternacional

Enguany us oferim quatre modalitats diferents d'inscripció: 

  • Modalitat A) La quota de 30 € dona dret als esmorzars, el material i les activitats complementàries  

  • Modalitat B) La quota de 60 € dona dret a esmorzars, sopars de divendres i dissabte, dinar de dissabte, material i activitats complementàries.   

  • Modalitat C) La quota de 60 € + 15 € dona dret a esmorzars, sopars de divendres i dissabte, dinar de dissabte i a més a més a rebre la publicació posteriorment.  

  • Modalitat D) L'organització preveu la concessió de beques de desplaçament i allotjament als participants al simposi que presentin comunicació, assumint una part important de les despeses. Els/les comunicants que vulguin acollir-se a aquesta beca hauran d'afegir a l'import de la inscripció (modalitats A, B o C) 150 €. L'organització els/les facilitarà els bitllets d'avió i l'allotjament a l'hotel per dues nits.  

    El pagament es farà al número de compte ES97 2100 0180 8302 0027 7863. Cal indicar nom i quota. Per poder acollir-se a aquesta opció cal fer la inscripció i el pagament abans del 27 de setembre. 

  • Modalitat E) Gratuïta. Assistència en línia. És necessària la inscripció per poder seguir en directe les diferents sessions acadèmiques del Congrés.

(*) La inscripció mínima amb comunicació és la modalitat A) 30 €. El preu dona dret al dossier del simposi i als àpats de dissabte.

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu la primera circular del Simposi, amb tota la informació necessària.

 

Imatge: Cuca-fera de Muro, una bèstia de foc. Font: Miquel Caimari, president de la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.