Resolució de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2021

Resolució de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2021 23/06/2021

El jurat de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis, convocades per l'Institut Ramon Muntaner amb el suport de la Diputació de Girona, ha acordat concedir les dues beques de recerca d'aquest 2021 als següents projectes:

  • "Els imaginaris socials del Delta del Tordera. Noves pràctiques i sabers després del Glòria" presentat per Meritxell Sucarrat.

  • "Dos herbaris gironins. La botànica gironina a inicis del s. XX (1909-1939)" presentat per Carles Burguera.

Les beques, que tenen com a objectiu fomentar l'estudi en Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals en l'àmbit territorial gironí, estan dotades amb 4.500 euros cadascuna i disposen d'un any de termini per a la seva realització.

Aquesta tardor es reprendran de manera presencial les Converses Eiximenis, activitat complementària a les beques que organitzen l'Institut Ramon Muntaner,  la Diputació de Girona, l'Institut de Recerca en Patrimoni Cultural, la Biblioteca Pública de Girona - Carles Rahola i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. L'activitat tindrà lloc a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.

Les Converses Eiximenis tenen com a objectiu presentar els treballs finalitzats i que han sigut mereixedors de les beques concedides en convocatòries anteriors. Els mesos d'octubre i novembre es presentaran les beques de l'any 2019.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.