Es presenten les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Es presenten les Jornades Europees de Patrimoni 2021 15/06/2021

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural organitza les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb l'objectiu d'apropar el patrimoni monumental de Catalunya a tota la ciutadania. 

Els dies 8, 9 i 10 d’octubre de 2021 tindrà lloc una nova edició de les JEP que enguany celebren 30 anys d'organització ininterrompuda.

Al llarg d'aquest temps, les JEP ens han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de totes i tots vosaltres. Museus, monuments, ajuntaments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori ens heu obert les portes de casa vostra per descobrir el patrimoni cultural de Catalunya tot gaudint d'unes jornades de caràcter festiu i participatiu.

Pròximament us informarem sobre l'obertura de les inscripcions així com de totes les activitats organitzades per a aquesta nova edició. 

Com sempre, des la web: http://patrimoni.gencat.cat/ es pot trobar tota la informació disponible i està a disposició per assessor i resoldre qualsevol dubte. A més, per qualsevol consulta o suggeriment que vulgueu fer, podeu escriure al correu electrònic: jep_acdpc@gencat.cat

Fem que les Jornades Europees de Patrimoni siguin la gran festa major del patrimoni cultural català!


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.