Ajut a la investigació "Pastorets de Catalunya" 2021

Ajut a la investigació "Pastorets de Catalunya" 2021 26/05/2021

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner convoquen l'ajut a la recerca "PASTORETS DE CATALUNYA", amb caràcter anual.

Per segon any consecutiu, l'ajut cerca acomplir amb el seu objectiu d'estimular la recerca i el coneixement sobre les representacions teatrals de "Els Pastorets" tant des d'un punt de vista històric com antropològic i social i en relació als diferents àmbits que hi intervenen com són la història, l'escenografia, el text literari, les entitats i grups amateurs que els representen.

També es podran presentar estudis que analitzin les representacions en un context territorial ampli o de manera comparativa.

Poden beneficiar-se d'aquest ajut els investigadors de l'àmbit dels centres d'estudis que presentin de forma individual o col·lectiva una proposta que s'adeqüi a les presents bases.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2021. 

El veredicte del jurat s'anunciarà abans del 5 de desembre de 2021. A partir d'aquest moment, els autors de la candidatura escollida disposaran d'un any per lliurar el treball definitiu, que ha de tenir una extensió d'entre 100 i 150 pàgines.

Podeu presentar les vostres sol·licituds a l'enllaç següent: FORMULARI

A més, trobareu les bases d'aquest ajut a l'enllaç següent: https://www.irmu.org/irmu/call/251 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Coordinadora de Pastorets: info@pastoretsdecatalunya.cat o bé amb l'Institut Ramon Muntaner: info@irmu.org - 977401757.

Més informació: https://www.tornaveu.cat/noticia/5771/convocat-lajut-a-la-investigacio-pastorets-de-catalunya 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.