L’Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona convoquen les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2021

L’Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona convoquen les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2021 02/03/2021

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Diputació de Girona han convocat una nova edició de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis que tenen l'objectiu de fomentar l'estudi en Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals, en l'àmbit de les comarques gironines. Així, s'atorgaran dues beques de 4.500 euros cadascuna, als dos millors projectes de recerca en els àmbits de les humanitats o de les ciències naturals. Les beques estan destinades prioritàriament a donar suport a investigadors joves, en període de formació o en les primeres etapes d'activitat investigadora.

El termini per a inscriure les propostes, que han de ser individuals, és el dia 16 d'abril de 2021. El veredicte del jurat del premi es donarà a conèixer abans de la segona quinzena de juny de 2021. El jurat estarà format pels investigadors que integren la comissió de seguiment constituïda en el marc de la XXI Trobada de Centres d'Estudis de les comarques de Girona, validada pel patronat de l'IRMU, i un representant de la Diputació de Girona, amb veu però sense vot.

Alguns dels criteris que valorarà el jurat són: que el pla de treball presentat i el cronograma siguin coherents amb els terminis establerts per les bases, que, entre altres, fixen que el treball s'ha de presentar acabat en un màxim d'un any. El jurat també tindrà en compte els objectius que es volen assolir amb el treball, el seu interès científic, l'estat actual de la recerca, així com que el participant tingui l'aval d'un centre d'estudis de la demarcació de Girona.

Els treballs s'han d'enviar per correu ordinari a la seu de l'IRMU (Mas de la Coixa, Rotonda de l'Eix de l'Ebre, N-420 43770 Móra la Nova) i per correu electrònic a l'adreça nuria@irmu.org.

Podeu trobar les bases d'aquestes beques al següent enllaç: https://www.irmu.org/irmu/call/244 

A més, adjunt a aquesta notícia trobareu el formulari per sol·licitar la Beca Francesc Eiximenis 2021.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.