El dissabte 21 de novembre es realitzarà la VIIa Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima

El dissabte 21 de novembre es realitzarà la VIIa Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima 18/11/2020

Enguany la VIIa Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima es portarà a terme el dissabte, 21 de novembre de 2020 a partir de les 9.00h.

Donades les circumstàncies d'excepcionalitat que estem vivint aquest any, als organitzadors, l'Institut Ramon Muntaner i el Museu Marítim de Barcelona, han decidit portar a terme aquesta edició en format online amb la plataforma Zoom.

Aquesta jornada es porta celebrant cada dos anys amb l'objectiu de compartir experiències i aprendre sobre les recerques en curs o finalitzades sobre història i cultura marítima del nostre entorn. És per aquest motiu que enguany també es cercarà establir un espai de trobada que permeti mantenir el contacte, conversar i poder fer relacions que ajudin en les respectives tasques d'investigació, amb l'objectiu de traçar unes línies de futur posant en valor què és i què pot ser la recerca local en aquest camp.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de la Sra. Àngels Blasco Rovira, presidenta del patronat de l'IRMU i directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, de la Generalitat de Catalunya, i la Sra. Elvira Mata Enric, Directora General en funcions del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

La jornada s'estructurarà en tres taules de presentació de projectes amb els seus respectius debats:

  1. La primera taula anirà a càrrec de Daniel Muntané Pueyo (XIX Premi Ricart i Giralt), Andreu Segui Beltran (XX Premi Ricart i Giralt) i Antoni Ginot i Julià
  2. La segona taula anirà a càrrec de Xavier Rubio-CampilloPere Poy BaenaXavier Sust Fatjó i Javier Moreno Rico
  3. La tercerca taula anirà a càrrec de Ramón Santonja AlarcónMontse Pijoan Vives i Àngels Mach i Buch.

Per assistir a la jornada cal fer la inscripció i, posteriorment, rebreu les instruccions de seguiment. 

Adjunt a la notícia podeu veure el programa complet d'aquesta jornada. 

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.