Crida a la participació a la VII Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima

Crida a la participació a la VII Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima 08/06/2020

El Museu Marítim de Barcelona, l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana promouen bianualment la celebració de les Jornades de Recerca local, patrimoni i història marítima.

En aquest context, aquest any es celebra la VII Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima, la qual es portarà a terme el dissabte 21 de novembre de 2020, a l'Auditori del Museu Marítim de Barcelona (Drassanes Reials, Av. De les Drassanes s/n).

Aquesta jornada serveix com a punt de partida i intercanvi d'idees entre els investigadors, ja que durant la jornada es promou i difon la investigació actual sobre la història, el patrimoni i la cultura marítima de tot el país. 

Us animem a què presenteu les vostres recerques i participeu en aquesta Jornada d'estudis.

El termini per la recepció de propostes és el divendres 2 d'octubre de 2020.

Podeu enviar la vostra proposta de comunicació omplint la fitxa de projectes, adjunta a aquesta notícia, al correu electrònic: gonzalezsin@mmb.cat

La inscripció a la jornada és gratuïta.

Per qualsevol dubte o per a més informació podeu posar-vos en contacte amb: gonzalezsin@mmb.cat / Tel. 933 42 99 20 ext. 2154 o bé carles@irmu.org

 

A continuació, presentem la preprogramació de la jornada:

PREPROGRAMA:

9:15h             Registre dels participants

9:30h             Presentació de les Jornades a càrrec del Sra. Elvira Mata Enric, Directora General en funcions del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona i M.                                Carme Jiménez Fernández, directora de l'Institut Ramon Muntaner.     

10:00             Taula de presentacions de recerques Premis Ricart i Giralt:  

  • L'associacionisme pesquer al llevant espanyol (1864 – 1923). Daniel Muntané Pueyo (XIX Premi Ricart i Giralt)

  • Las Baleares frente al corso. La defensa de un archipiélago en el Mediterráneo del siglo XVI. Andreu Segui Beltran. (XX Premi Ricart i Giralt)

11:00h           Pausa

11:30h           Taula de presentacions de recerques

14:00h          Dinar

16:00h           Taula de presentacions de recerques

18:30h           Cloenda

Fotografia: Museu Marítim de Barcelona (18). Josep Giribet. Font: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. CC BY-NC-ND. calaix.gencat.cat/handle/10687/14022 - www.europeana.eu/portal/record/2023818/10687_14022.html

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.