Un treball sobre la vinculació emocional dels parlants en el cas lleidatà guanya la VII Beca Joan Veny de l’Institut Ramon Muntaner

Un treball sobre la vinculació emocional dels parlants en el cas lleidatà guanya la VII Beca Joan Veny de l’Institut Ramon Muntaner 31/01/2020

El treball amb el títol “La vinculació emocional dels parlants amb la seva llengua: el cas del català nord-occidental (Lleidatà)” presentat per l’investigadora Annabel Gràcia guanya la VII Beca Joan Veny.

El jurat, format per el Sr. Joan Veny, la Sra. Mila Segarra, la Sra. Montserrat Nadal, el Sr. Narcís Figueras i la Sra. M. Carme Jiménez, es va reunir el dia 16 de desembre a Barcelona i va resoldre atorgar la VII beca Joan Veny a l’estudi presentat per la Sra. Gràcia pel fet de tractar-se d’un projecte ben estructurat que fa una bona proposta metodològica i que exposa uns objectius ben definits; perquè l’estudi s’insereix dins una línia de treball ja abordada amb anterioritat per la investigadora en el marc de la seva participació dins un grup de recerca universitari; i perquè pot suposar una aportació significativa a la lingüística perceptiva.

La beca Joan Veny la convoca l’Institut Ramon Muntaner amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Està dotada amb 6.000 euros i l’investigador disposa de dos anys per realitzar el seu treball.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.