Acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove 2017

Acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove 2017 08/01/2019

El passat dissabte 22 de desembre es va dur a terme a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove 2017 que convoca l’AGAUR.

Un dels premis que es van atorgar durant aquest acte va ser el I Premi de Recerca Jove Ramon Muntaner, convocat per l’Institut Ramon Muntaner i inclòs dintre dels Premis de Recerca Jove 2017. En aquesta ocasió, el guanyador va ser Marc Segués Codina, alumne de l’Escola Arrels II de Solsona, amb el treball de recerca “Busa: la fortalesa inexpugnable”.

Es tracta de la primera convocatòria d'aquest premi, adreçat a  fomentar la recerca en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d’aplicabilitat en l'àmbit de l'educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local. En aquest sentit, l’IRMU participa en la convocatòria amb l’aportació de la dotació econòmica corresponent del Premi Ramon Muntaner

El Premi de Recerca Jove vol potenciar la col·laboració entre els centres d'ensenyament i els centres de recerca local i comarcal, ja que aquests poden ser un punt de referència per als estudiants que realitzin els seus treballs de recerca, proporcionant-los temes de recerca, ajudant-los en la preparació del treball i oferint-los plataformes per posar en marxa algunes de les propostes i aplicabilitats que plantegin.

 

 

Fotografia: Coneixement. Generalitat de Catalunya. CC BY-NC-SA 2.0.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.