XXIII Trobada de Centres d’Estudis Local i Comarcals de les Terres de Girona

XXIII Trobada de Centres d’Estudis Local i Comarcals de les Terres de Girona 08/05/2018

El 26 de maig de 2018 es durà a terme a Can Trona. Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas la XXIII Trobada de Centres d’Estudis Local i Comarcals de les Terres de Girona, organitzada pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Can Trona, l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC.

La trobada començarà a les deu del matí amb la recepció i un esmorzar, per passar mitja hora després a la presentació de l’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària. A un quart de dotze, després dels parlaments de benvinguda, es presentaran les informacions de la CCEPC, de l’Institut Ramon Muntaner, dels guanyadors de les beques Francesc Eiximenis 2018, d’activitats dels centres d’estudis i del projecte de recerca “La cultura de l’aigua a la Vall d’en Bas”. La trobada acabarà amb una visita al molí del mas perer i amb un dinar a Can Trona. Després del dinar, si hi ha prou inscripcions, es podrà fer una visita guiada a Sant Privat d’en Bas.

Hi ha temps fins al 21 de maig per inscriure’s a la trobada, enviant un correu electrònic a l’adreça ccepc@iec.cat i/o trucant al tel. 93 324 85 85, ext. 131.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.