Novetats d'abril de les revistes dels centres d'estudis a RACO

Novetats d'abril de les revistes dels centres d'estudis a RACO 04/04/2017

Gràcies a l’acord de col·laboració entre l’Institut Ramon Muntaner i de les entitats responsables de RACO, el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya, les revistes dels centres d’estudis es poden consultar a text complet a aquest repositori de revistes científiques en català.

D’aquesta manera, a partir d'ara trobareu al portal de RACO (www.raco.cat) els següents números de publicacions periòdiques dels centres d’estudis ja presents al repositori:

- “Aguaits”, de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta. Ja està disponible el sumari del núm. 36: www.raco.cat/index.php/Aguaits.

- “Aiguadolç”, de l’institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta. Ja es pot consultar el sumari del núm. 45: www.raco.cat/index.php/Aiguadolc.

- “Dovella”, del Centre d’Estudis del Bages. Els núm. 113, 114 i 115 ja es poden consultar a text complet: www.raco.cat/index.php/Dovella.

- “Fulls”, del Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d’Estudis Locals de Mataró. Ja es pot consultar els sumaris dels núm. 114 a 117, ambdós inclosos: www.raco.cat/index.php/FullsMASMM.

- “L’Erol”, de l’Àmbit de Recerques del Berguedà. Els núm. 127 i 128 ja estan disponibles a text complet, així com els sumaris dels núm. 129-130: www.raco.cat/index.php/Erol.

- “Recull de treballs”, del Centre d’Estudis Sinibald de Mas de Torredembarra. El sumari del núm. 17 ja està disponible, així com el núm. 16 a text complet: www.raco.cat/index.php/RecullTreballs.

- “Lo Senienc”, del Centre d’Estudis Seniencs. El sumari del núm. 12 ja està disponible: www.raco.cat/index.php/Senienc.

- “Sarrià”, de l’Associació d’Estudis de la Marina Baixa. Ja es pot consultar el núm. 9 a text complet: www.raco.cat/index.php/Sarria.

- “Singladures”, del Centre d’Estudis Vilassarencs. El núm. 33 ja es pot consultar a text complet: www.raco.cat/index.php/Singladures.

- “Terme”, del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa. El núm. 30 ja està disponible a text complet, així com el sumari del núm. 31: www.raco.cat/index.php/Terme.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.